Over Onderling

Zeg eens eerlijk…

Wij maken verzekeringen. Dat doen we voor jou. Om jou te beschermen als je schade hebt. Om jou te helpen als er onverwacht iets gebeurt. Maar soms betalen we een schade niet. Daarvoor zijn allerlei regels. Zo zorgen we ervoor dat verzekeringen betaalbaar zijn.

… wat zou jij doen?

Vind jij de regels altijd terecht? Vind jij dat we een schade soms onterecht niet betalen? Moeten we vergoeden of niet? Of moeten we de voorwaarden aanpassen? Stel dat jij het voor het zeggen zou hebben …

Op Onderling.nl kun je stemmen op echte cases

Vinden genoeg mensen dat we een schade toch moeten vergoeden? Of de voorwaarden moeten aanpassen? Dan doen we dat!

Wat ons betreft kan het gesprek niet open genoeg zijn

Wij willen graag dat onze verzekeringen zo goed mogelijk bij jouw wensen passen. Hoe meer mensen stemmen, hoe beter wij weten wat die wensen zijn. Vertel daarom altijd kort waarom je voor of tegen stemt.

Op Onderling vind je 2 soorten cases: claims en onderzoeken

1. We vragen naar jouw mening over claims

Soms wijzen we een claim af. We houden ons daarbij altijd aan onze polisvoorwaarden. Maar verzekeringen en schades zijn nu eenmaal niet zwart-wit. Daarom zijn we benieuwd naar jouw mening. Zo kunnen we kijken of we alsnog moeten vergoeden. En onze voorwaarden moeten aanpassen. Jij stemt!

Wil je dat er gestemd wordt over jouw schadeclaim? Zo stuur je een case in.

2. We vragen jouw mening in onderzoeken

Wij willen dat onze verzekeringen zo goed mogelijk bij onze klanten aansluiten. Daarom vragen wij regelmatig om jouw mening. Bijvoorbeeld over de hoogte van het eigen risico bij de inboedelverzekering. Of over zwangerschapscursussen die op dit moment nog niet vergoed worden.

Zo behandelen we je case als deze online staat

  • De case staat minimaal 1 maand online. Zodat zoveel mogelijk deelnemers kunnen stemmen.
  • Iedereen mag stemmen. Ook mensen die niet bij FBTO verzekerd zijn. Wij zorgen ervoor dat het stemmen eerlijk verloopt.
  • Na 1 maand verzamelen wij alle reacties. Dat doen we met een team van verschillende medewerkers van FBTO. Samen beslissen wij wat we met de stemmen doen.
  • Geef je je mening over een claim? Dan bepalen wij of we alsnog een vergoeding geven. Dat doen wij als:
    • meer dan 100 mensen hebben gestemd;
    • minimaal 60% van de stemmers vindt dat we wél moeten vergoeden.
  • Doe je mee aan een onderzoek? Dan nemen we de reacties mee om onze verzekeringen en diensten verder te verbeteren.
  • We plaatsen alle resultaten van de cases op Onderling.nl. Zo zie je wat wij met jouw stem doen! Ook leggen we uit waarom we een verzekering wel of niet aanpassen. Of waarom we een claim juist wel of niet vergoeden.
Bekijk mobiele versie